Hoe luisteren?

Of je nu voor het eerst luistert of een rasechte fan bent, we maken het al onze luisteraars graag zo eenvoudig als mogelijk. Neem plaats in een comfortabele zetel, zet je koptelefoon op, start een aflevering van Tussen Pod en Pint en relax. Luisteren kan via een van onderstaande mogelijkheden.

PodenPint.be

De thuisbasis van uw favoriete podcast is tevens een ideale plaats om uw wekelijkse portie Tussen Pod en Pint te bekomen. Omdat we zo blij zijn me u als luisteraar, hebben we zelf een afleveringenlijst gemaakt zodat alle afleveringen overzichtelijk op één plaats te vinden zijn.

iTunes

Tussen Pod en Pint is uiteraard ook te beluisteren via iTunes, het mekka van de podcastwereld. Vergeet ook niet om te abonneren zodat je steeds op de hoogte blijft van nieuwe afleveringen.

 

TuneIn  

We willen ook het leven van de Android-gebruikers wat comfortabeler maken. Daarom wordt onze podcast ook aangeboden via TuneIn. Luister via de website of app via een enkele muisklik naar een aflevering. Bovendien kunnen de afleveringen ook gedownload worden voor offline gebruik, ideaal dus om je pendelrit wat comfortabeler te maken.

Door te volgen mis je nooit een aflevering!